Stichting Volgg

Stichting Volgg (Vrijwilligers Organisatie Lichamelijk & Geestelijk Gehandicapten) is een stichting welke elk jaar een korte vakantie aanbied voor mensen met een beperking. Spaan Productions heeft op verzoek van Stichting Volgg de website in een nieuw jasje gestoken.

De website van Stichting Volgg is volledig opnieuw opgebouwd in WordPress. Omdat ze een uitgebreid (afgeschermd) inschrijfformulier gebruiken heeft Spaan Productions hier een custom WordPress plugin voor geschreven, compleet met backend om de inschrijvingen te kunnen beheren en de cliënten en leiding te kunnen indelen in kamers en bussen.

Daarnaast heeft Spaan Productions bijgedragen aan de montage van de DVD en een korte promo film voor Stichting Volgg van de laatste reis naar Disneyland Parijs.

De reis wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten. De groep vrijwilligers die meegaat als begeleiding bestaat uit mensen die in de zorg werken, een arts/verpleegkundige, leiding met hun eigen bewoners en familieleden van cliënten.

Spaan Productions heeft het geheel kosteloos en belangeloos gedaan voor Stichting Volgg.

Bezoek de website: www.volgg.nl of bekijk de korte promo film:

Gebruikte Vaardigheden
WordPress
Responsive Design
HTML5
CSS3
Javascript
Video Montage
Development