OVER ONS


Wie zijn wij

Spaan Productions is opgericht in 2007 door Sonny Spaan. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op de wensen van de klant.

Als sinds 1997 ben ik bezig met websites. Al op vroege leeftijd ben ik begonnen met HTML & CSS en die liefde hiervoor is nooit weggegaan. Sindsdien ben ik mijzelf steeds verder aan het ontwikkelen om bij te blijven met de laatste technieken en mogelijkheden. Daardoor kan ik nu altijd snel en creatief uw wensen vertalen naar een goede website. Ik vind dat je alleen met goed luisteren naar de klant een goede website kan maken. U weet immers precies wat u doelgroep is en wat zij willen zien.


Samenwerken

Samen kun je meer dan alleen 

Omdat je nu eenmaal samen meer voor elkaar krijgt dan alleen werken wij graag samen met anderen. Onze samenwerkingspartners hebben we uitgelicht op onze partner pagina. Wilt u ook met ons samenwerken, stuur ons dan een e-mail.

Onze Vaardigheden

WAAR ZIJN WE GOED IN

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Wij werken graag met bestaande CMS systemen. Deze hebben zichzelf al bewezen en hebben een goede achterban van de community. Bij elk project maken we een beoordeling over wat het beste aansluit bij uw wensen. Mocht blijken dat een bestaand CMS toch geen oplossing is dan maken wij een oplossing op maat.