Hosting en domeinnaam

Als je een bedrijf, stichting, goed doel of jezelf wil presenteren op internet dan heb je hosting en een domeinnaam nodig. Je wil daarbij natuurlijk dat je website 24 uur per dag / 7 dagen per week te bereiken is voor al je bezoekers.

Hosting

Onze partner A51 Hosting kan u daarin voorzien. A51 Hosting streeft ernaar om kwalitatief goede en snelle hosting aan te bieden voor een scherpe prijs. Uw website moet immers snel laden. Omdat wij partner zijn van A51 Hosting kunt u met al uw vragen gewoon bij ons terecht waardoor u één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.

Domeinnaam

Natuurlijk moet de domeinnaam die u wilt hebben wel vrij zijn. Ook op de site van SIDN kun je controleren of de door jou bedachte (.nl) domeinnaam nog vrij is. En zo niet, wie dan de eigenaar van de naam is. Wil je een bepaalde domeinnaam heel erg graag hebben dan kun je hem soms over kopen. Let op: het overkopen van een bestaande domeinnaam kan een prijzige aangelegenheid zijn. Soms is het beter om een nieuwe domeinnaam te verzinnen.

Mocht u een domein en/of hosting willen stellen dan kunt u de gewenste domeinnaam invoeren in het invulveld op deze pagina en dan wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van A51 Hosting om de registratie van de gewenste domein af te ronden.

A51 Hosting