Diensten


DEVELOPMENT

Ook voor het ontwikkelen van uitbreidingen op (bestaande) websites bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn o.a. bedreven in PHP, MySQL, JavaScript, HTML(5) & CSS. Bijv. plugins voor Magento, WordPress, Joomla. Of API koppelingen op basis van SOAP of XML.

Lees meer

WEB DESIGN

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. Spaan Productions maakt niet alleen websites die er goed uitzien maar wij luisteren naar uw wensen. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.

Lees meer

EMAIL CAMPAGNES

Het ontwikkelen van e-mail templates is een vak apart. Wij kunnen uw e-mail campagne templates ontwerpen welke goed werkt in alle bekende e-mail programma's.

ONLINE ADVERTEREN

Bekendheid voor uw website krijgen? Meer klanten in uw regio aantrekken? Met een goede online advertentie campagne heb je het zo voor elkaar.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie. Bij ons wordt er altijd voor gezorgd dat uw website goed scoort bij de zoekmachines.

HUISSTIJL

Met een professionele huisstijl zorgt u voor de juiste uitstraling, uw website, visitekaartje, flyers & posters wij kunnen het maken.

VIDEO PRODUCTIES

Bedrijfsfilm, een reclamefilm, een instructiefilm, een promotiefilm, een registratie van je huwelijk, een film voor een evenement, een DVD-productie, een educatieve film, etc.

GRAFISCHE VORMGEVING

Een prikkelend ontwerp kan de aandacht trekken, kwaliteit uitdrukken, onderscheiden en verleiden tot lezen of kopen. Een passende vormgeving schept het klimaat voor een helder en doelgericht contact met uw publiek, klanten of medewerkers.

FOTOGRAFIE

Van bedrijfsportretten t/m sportregistraties wij kunnen het voor u realiseren. Wij hebben onze eigen apparatuur waardoor u nooit teveel betaald voor huur van apparatuur.

HOSTING & DOMEINNAAM

Uw website moet natuurlijk ergens onder gebracht worden. Dit doe je bij een hosting provider. Ook dat kunnen wij voor u regelen, zo heeft u het hele pakket in één keer bij één partij.

Lees meer

VOIP TELEFONIE

Wij leveren zakelijke VoIP-telefonie: telefonie via het internet voor bedrijven. 1 of meerdere telefoons, met centrale, keuzemenu, dag & nacht voicemail. Alles is mogelijk.

Lees meer

HARDWARE

Ook voor (server) hardware kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van inrichting en installatie.