CityWebShops

TMO CityWebShops BV heeft Spaan Productions gevraagd om voor hun nieuwe product een website op te zetten om hun product te kunnen promoten. Hierbij moest zowel de consument als het bedrijfsleven een duidelijk beeld krijgen van wat CityWebShops te bieden heeft. De website is opgezet in WordPress en natuurlijk volledig responsive opgezet zodat deze op alle apparaten goed werkt. Daarnaast is Spaan Productions nauw betrokken bij het platform wat opgezet wordt.

De “oude” fysieke winkel verliest terrein in dit geheel van snel veranderende marktomstandigheden. Daarmee verliest ook de lokale binnenstad langzaam haar aantrekkingskracht op de consument.
Via een oplossing als CityWebShops is een ontwikkeling ontstaan om in deze snel veranderende omstandigheden te trachten die “oude” vertrouwde fysieke winkel haar plaats te laten behouden in deze nieuwe wereld van het shoppen.

De website is vooral gericht op de shoppingmalls, winkelcentra, winkelgebieden en de bedrijfsverenigingen, zodat deze snel kunnen zien welke mogelijkheden ze hebben bij CityWebShops.

Uw mogelijkheden om producten te kopen zijn de laatste jaren aanzienlijk veranderd. U kunt tegenwoordig bijna elk product online bestellen en thuis geleverd krijgen. Zowel bij Nederlandse Webshops alsook bij buitenlandse Webshops. Toch geeft u er nog steeds de voorkeur aan om uw aankopen te doen bij zaken bij u in de buurt. U kent de winkel, weet wat u kunt verwachten en eventuele klachten worden snel en zakelijk afgehandeld.

CWS bied u die mogelijk online.

Bezoek de website: www.citywebshops.nl

CityWebShops - Homepage

CityWebShops – Homepage

Gebruikte Vaardigheden
WordPress
Responsive Design
HTML5
CSS3