Wat ben jij kwijt als je computer stuk gaat – Learning4Hope

Wat ben jij kwijt als je computer stuk gaat – Learning4Hope

Hoeveel zijn de foto’s van uw kinderen, de presentatie die je morgen nodig hebt of de boekhouding van de afgelopen jaren u waard? De meeste mensen gaan pas nadenken over een backup als dit is gebeurt. Voorkom het, en regel de backup nu!

Zaterdag 25 maart geef ik een cursus over backups voor de stichting School van Geduld. Dus wil ook alles leren over backups, hoe je deze moet maken en waar je rekening mee moet houden. Meld je nu aan via: info@schoolvangeduld.nl. Alle opbrengsten gaan naar de stichting School van Geduld.

De stichting School van Geduld organiseert op zaterdag 25 maart een sponsor event Learning4Hope in Zeist. Tijdens Learning4Hope verzorgen enthousiaste professionals belangeloos negen workshops voor jong en oud. De volledige opbrengst komt ten goede aan de stichting School van Geduld. Zij biedt kwetsbare mensen in Zuidoost-Azië de kans om hun potentie te ontwikkelen voor een betere toekomst. Learning4Hope combineert zelf kennis opdoen met betrokken zijn bij levensveranderend werk aan de andere kant van de wereld.

Lees meer over Learning4Hope op hun website of in het persbericht.

Share